Bloggen is een leuke manier om te vertellen wat je bezighoudt. Of wat je interessant vind. Deel je kennis en verrijk jezelf, zeg maar. Maar de wereld is natuurlijk groter dan je denkt. En ik maak het je wat makkelijk (althans, het is nu nog wat leeg), maar hieronder tref je tal van links aan naar blogs van andere fotografen.

Vind je dat jouw blog hieronder niet mag ontbreken? Dat kan.
Vul even het formuliertje in en verstuur de mail. Dan kijk ik er even naar en als het echt fotogerelateerd is, dan plaats ik een linkje. Ik zou het echter ook wel waarderen als je een linkje naar mijn blog plaatst.


Blogs van andere fotografen:

Bart van Dinten - bartvandinten.nl/blog
Gerrit de Groot - ggt156.blogspot.nl
Peter Maessen - petermaessen.blogspot.com
Maurice Nette - blog.mnette.nlVelden met een * zijn verplicht
 
 
 
 
 
 
 
 

Gelieve de volgende captcha code in te geven.:
...

 

joomla template

Alle artikelen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het auteurschap ligt bij de auteur: Jeroen de Jong. Ook de getoonde foto's vallen onder het auteursrecht van de maker. In alle gevallen, behalve de artikelen in de categorie De Geschiedenis Van De Fotografie is dat eveneens Jeroen de Jong. In de rubriek De Geschiedenis Van De Fotografie is het de fotograaf waar het artikel over gaat. Gebruik van beelden of andere info van deze site is zonder vooraf schriftelijke toestemming niet toegestaan.