Rare zoektermen Google 2012

Lang geleden wilde ik nog wel eens een lijstje met rare zoektermen uit google posten.
Mensen type soms de raarste dingen in in een zoekmachine en dat geeft soms echt maffe resultaten.

Onlangs zat ik te kijken naar hoe mijn blog gevonden werd en ik kwam weer een hele rare tegen. Reden om even verder te spitten en eens te kijken met wat voor rare zoekwoorden men mijn blog in Google onder andere heeft gevonden.

Wat is er te zien in het rijksmuseum

Het Rijksmuseum heeft onlangs haar deuren weer geopend na dat ze jarenlang gedeeltelijk gesloten zijn geweest in v3erband met de verbouwing.
Om een indruk te krijgen van wat er allemaal in het Rijksmuseum te zien is, ben je op mijn blog niet op het juiste adres. De website van het Rijksmuseum is een stuk beter

Soms weet ik het niet meer

Ik ook niet, maar ik ga dan even rustig zitten en denk goed na. Soms biedt dit uitkomst en soms ook niet. Het ligt er ook maar aan waarom je wat over wie of wanneer je het niet weet. En de vraag of je er op dat moment iets aan kunt doen. Als je s´avonds in bed ligt, dan kun je weinig veranderen aan je problemen; gewoon omdraaien en slapen dan.
Heb je nu regelmatig het idee dat je het niet meer weet, raadpleeg dan niet google. Je huisarts kan je dan waarschijnlijk beter helpen dan dit blog.

Van den zotte

Dat zijn somige zoektermen zeker

Wat is de helft van 375

Om precies te zijn 187 en een half. Op je computer zit ook een calculator

Erotische sportfoto's

Geen idee wat men er mee bedoeld. Maarop speciaal verzoek zullen deze foto's binnenkort gemaakt worden

Irritante dingen

Tja, dan zit je hier toch wel goed denk ik....

Galblaas verwijderen litteken

Ja, je galblaas verwijderen gaat een litteken geven. Vier om precies te zijn. Men maakt een gat in je navel. Dat litteken ga je niet echt zien naderhand. Via je navel pompen ze een hoop lucht je buikholte in. Hierdoor komt de huid omhoog en kunnen ze binnen in je lichaam wat makkelijker manouvreren.
De drie andere kleine littekens bevinden zich iets boven en naast je navel en daartussenin. Deze zijn echt klein hoor. Een groot litteken zoals vroeger zul je niet meer zo snel krijgen. Hoe ik dit allemaal weet? Mijn galblaas is er al jaren uit vanwege galstenen.

Vliegende dingen

Vliegtuig, vlieg, ufo, drone, een man die zijn rekening niet kan betalen in de kroeg, vogel, vleermuis

Fotograferenoppi kpop

Gebrekkig Nederlands hoop ik. UIk neem aan dat je bedoeld "Fotograferen op Pinkpop"
Neem even contact met ze op als je een accreditatie (da's een duur woord voor perskaart) wilt

Telefoon: 046 - 475 25 00,
Postadres: Buro Pinkpop,
postbus 117 6160 AC Geleen
email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Paraplu maken van hand theedoeken

Makkelijker is om langs de Blokker te gaan en gewoon een paraplu te kopen. Theedoeken zijn niet gemaakt om de regen te weerstaan. Ze zullen de regendruppels gewoon absorberen en als ze verzadigd zijn, dan wordt het alsnog een puinhoop als je droog wil blijven.

Oorsprong 45 min voetbal

Interessante vraag. Een stuk leuker dan bijvoorbeeld 'de helft van 375'
Geen idee waar het vandaan komt. Wel weet ik dat een scheidsrechter voor aanvang van de wedstrijd in overleg met de twee teams mag besluiten de helften iets in te korten, bijvoorbeeld 5 minuten.

Sta ik op internet

Ja, je kunt jezelf hier op het kruisje vinden > _x_
Mocht je jezelf kwijt zijn, dan ben je hier dus op het juiste adres :D 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

joomla template

Alle artikelen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Het auteurschap ligt bij de auteur: Jeroen de Jong. Ook de getoonde foto's vallen onder het auteursrecht van de maker. In alle gevallen, behalve de artikelen in de categorie De Geschiedenis Van De Fotografie is dat eveneens Jeroen de Jong. In de rubriek De Geschiedenis Van De Fotografie is het de fotograaf waar het artikel over gaat. Gebruik van beelden of andere info van deze site is zonder vooraf schriftelijke toestemming niet toegestaan.